Παρουσίαση ΚΙ.Ε.ΣΥ. στην Πάτρα

DSC00454Η πολιτική μηχανή του ΚΙ.Ε.ΣΥ ( Κίνημα Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης ) ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές από την Αχαϊκή πρωτεύουσα την Πάτρα.

   Την προηγούμενη Τετάρτη 25 – 6 – 2014 έγιναν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙ.Ε.ΣΥ με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του κινήματος.

   Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου και μέλη του πολιτικού συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο του κινήματος στρατηγό Γεώργιο Κλειδέρη.

   Το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ και ανακοίνωσε συνοπτικά τους λόγους ύπαρξης του ΚΙ.Ε.ΣΥ και το ρόλο του στις πολύ δύσκολες στιγμές που βρίσκεται ο Ελληνικός λαός.

    Στο τέλος των εγκαινίων ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις θέσεις του κινήματος, και χωρίς περιστροφές κατήγγειλε τις κυβερνήσεις ΠΑ.Σ.ΟΚ και Ν.Δ για ολιγωρία, τακτικές και συμφωνίες που έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα ασφαλείας και συγχρόνως να ασκήσουν vetoώστε να φρενάρουν την πλήρη εξαθλίωση της χώρας.

Ο εκπρόσωπος τύπου

Δήμος 

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr