Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα
Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης
 Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega )
Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία
Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα
Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά
O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη
Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης
Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ
 Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ
Δελτίο Τύπου
 Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών
Previous Next Play Pause
Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης  Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega ) Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ  Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ Δελτίο Τύπου  Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών

Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

kouponia1 1

afisa-kiesy small

Video

Newsletter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ellada poleitai

Η γενοκτονία ( γένος + κτείνω = φονεύω ) είναι από το 1949 όρος διεθνής ( genocide ) και δηλώνει την εξόντωση, εκτοπισμό γένους, έθνους, φυλής ή ομάδας πληθυσμού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 2 της σύμβασης 96 (1) του 1949 του ΟΗΕ για την Πρόληψη και Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας, που η Ελλάδα υπέγραψε το 1949 και επικύρωσε στις 6/12/1954:

«… ως γενοκτονία νοείται οιαδήποτε εκ των κατωτέρω

πράξεων, ενεργουμένη με την πρόθεσιν ολικής ή μερικής καταστροφής ομάδος, εθνικής, εθνολογικής,φυλετικής ή θρησκευτικής, ως τοιαύτης :

α) Φόνος των μελών της ομάδος.

β) Σοβαρά βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητος των μελών της ομάδος.

γ) Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας διαβιώσεως δυναμένας να επιφέρωσιν την πλήρη ή την μερικήν σωματικήν καταστροφήν αυτής.

δ) Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεως εις τους κόλπους ωρισμένης

ομάδος.

ε) Αναγκαστική μεταφορά παίδων μιας ομάδος εις ετέραν ομάδα

      Η γενοκτονία δε συντελείται κατ’ ανάγκη και μόνο με σφαγή πληθυσμών ή με πόλεμο.  Χρησιμοποιούνται διάφοροι τρόποι και μέθοδοι που σκοπό έχουν να πιέσουν το πληθυσμό, να τον ελέγξουν, να τον  εξαθλιώσουν και να τον οδηγήσουν σε αναγκαστική παραίτηση από τα δικαιώματά τους.

    Γενοκτονία  μπορεί να συντελεστεί με βιολογικό πόλεμο είτε με διασπορά ιών, είτε με απαγόρευση καλλιεργειών ντόπιων ποικιλιών και χρήσης ντόπιων σπόρων που οδηγεί στην τροφική εξάρτηση  και στο επόμενο βήμα στην πείνα.

   Μπορεί να είναι πολιτισμική ή θρησκευτική γενοκτονία με καταστροφή στοιχείων πολιτισμού, απαγόρευση χρήσης γλώσσας, αλλοίωση της ιστορίας που οδηγεί στην λήθη του πολιτισμού, της ιστορίας ή του θρησκευτικού συναισθήματος και συνεπώς στη λήθη της ταυτότητας του ατόμου. Κι ένα άτομο με έλλειψη συνείδησης της ταυτότητάς του εύκολα μπορεί να χειραγωγηθεί, να ελεγχθεί και να ενταχθεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

   Τρόπος γενοκτονίας, εκπατρισμού και εκτοπισμού με αρπαγή περιουσίας είναι και η υπερφορολόγηση. Την εφάρμοσε ο Στάλιν στους αγρότες όταν ήθελε να εκτοπίσει εθνότητες και πληθυσμούς, να αλλοιώσει την εθνική τους συνείδηση και να τους ελέγξει. Ο Χίτλερ στους Εβραίους και οι Τούρκοι στους Αρμένιους, στους Έλληνες του Πόντου και της Πόλης.

   Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων στις 10/05/2010 αναφέρει την υπερφορολόγηση ως μέθοδο γενοκτονίας:

«Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού αποτελεί ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας κι ένα θανάσιμο πλήγμα σ’ ένα πανάρχαιο και πολύτιμο κομμάτι του Έθνους μου. Οικονομικός στραγγαλισμός μέσω της φορολογίας, επιτάξεις, ληστρική αναρχία …  ήταν οι μέθοδοι που εφαρμόστηκαν.»

   Επίσης στο άρθρο 1 της παραπάνω  σύμβασης του ΟΗΕ αναφέρεται:

«Τα Συμβαλλόμενα Μέρη επιβεβαιούν ότι η γενοκτονία, συντελουμένη είτε εν καιρώ ειρήνης είτε εν καιρώ πολέμου, τυγχάνει έγκλημα διεθνούς δικαίου και αναλαμβάνουν την

υποχρέωσιν να προλαμβάνουν και να τιμωρούν αυτό.»

  Στο άρθρο 3 :

Θα τιμωρούνται αι ακόλουθοι πράξεις:

α) Η γενοκτονία.

β) Η συνεννόησις προς διενέργειαν γενοκτονίας.

γ) Η άμεσος και δημοσία προτροπή προς διενέργειαν γενοκτονίας.

δ) Η απόπειρα γενοκτονίας.

ε) Η συνεργία εις την γενοκτονίαν.

   Στο άρθρο 4:

Τα άτομα τα διενεργήσαντα γενοκτονίαν ή μίαν οιανδήποτε εκ των άλλων πράξεων των απαριθμουμένων εις το άρθρον 3ον θα τιμωρούνται είτε είναι κυβερνώντες, είτε υπάλληλοι, είτε ιδιώται.

Όταν σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 6000 πολίτες οδηγήθηκαν σε αυτοκτονία λόγω αδυναμίας πληρωμής των υποχρεώσεών τους είτε σε χρέη στην εφορία ( υπερφορολόγηση) είτε σε δάνεια σε τράπεζες

( μέθοδος δανεισμού και υποθήκευσης περιούσιας).

   Όταν χιλιάδες πολίτες οδηγήθηκαν σε πτώχευση επειδή οι επιχειρήσεις τους έκλεισαν.

    Όταν χιλιάδες πολίτες είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να αλλάζει δραματικά λόγω μείωσης του μισθού τους.

   Όταν χιλιάδες πολίτες διώκονται με απόλυση από την εργασία τους με πρόσχημα τη θυσία τους να σωθεί η χώρα.

   Όταν χιλιάδες πολίτες οδηγήθηκαν, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, σε συνθήκες που μπορεί να φέρουν πλήρη ή μερική καταστροφή  σωματικής ή ψυχολογικής τους ακεραιότητας.

   Όταν χιλιάδες νέων έχουν εκπατριστεί λόγω συνθηκών που άλλοι επέβαλλαν.

   Όταν πάνω από 3000 παιδιά, μικρά του δημοτικού, εκπατρίστηκαν επειδή οι  οικογένειές τους δεν άντεξαν τις επιβαλλόμενες οικονομικές  συνθήκες.

   Όταν χιλιάδες πολίτες αναγκάζονται να ξεπουλήσουν την περιουσία  τους όσο - όσο και μάλιστα σε ξένους ( Ρώσους, Άγγλους. Γερμανούς) για να ανταποκριθούν στα παράνομα και αντισυνταγματικά χαράτσια και κεφαλικούς φόρους που τους επιβλήθηκαν βίαια.

   Όταν εκατοντάδες  μορφωμένοι νέοι ειναι άνεργοι και χωρίς προοπτική.

   Όταν εκατοντάδες πολίτες περιφέρονται άστεγοι και εκτίθενται σε κίνδυνο.

   Όταν ένας ολόκληρος λαός οδηγήθηκε σε εξαθλίωση και οικονομικό στραγγαλισμό.

   Όταν τεράστια περιουσία του δημοσίου, (το Ελληνικό, η Βουλιαγμένη, ο ΟΠΑΠ, δημόσιοι δρόμοι, λιμάνια) έχουν ξεπουληθεί σε ξένα συμφέροντα και οι ντόπιοι άρχοντες επαίρονται για επενδύσεις από ξένους και οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι – παπαγαλάκια – το ανακοινώνουν περιχαρείς από τα μέσα ενημέρωσης.

  Όταν η ιστορία στρογγυλεύεται κι αυτοί που την στρογγυλεύουν επιβραβεύονται με αξιώματα και διορισμούς σε επιτροπές και αμφίβολους μέχρι ύποπτους για το σκοπό ιδρύσεώς τους οργανισμούς ή βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης ( βουλή) που μπορούν να υπογράφουν αποφάσεις που υπονομεύουν την ιστορία της πατρίδας.

   Δεν είναι όλα αυτά πράξη… ενεργουμένη με την πρόθεσιν ολικής ή μερικής καταστροφής ομάδος, εθνικής, εθνολογικής,φυλετικής ή θρησκευτικής, και δεν επιφέρει τουλάχιστον … Σοβαρά βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητος των μελών της ομάδος;

   Δε χρειάζεται λοιπόν να προσθέσουμε κι άλλα. Γίνεται αντιληπτό ότι σε βάρος των Ελλήνων γίνεται συστηματική και καλά οργανωμένη γενοκτονία.

    Και η γενοκτονία δε γίνεται χωρίς λόγο. Αποβλέπει στην επιβολή όρων για οικονομικά οφέλη και κατάκτηση εδαφών.

   Και ποιοι είναι οι εκτελεστές είναι εύκολο να το αντιληφθούμε. Είναι όλοι αυτοί που υπέγραψαν συμφωνίες και συμβάσεις (αφού πρώτα φρόντισαν να νομοθετήσουν έτσι ώστε να προστατεύονται, ασυλία παραγραφές κ.λ.π)  πήραν μέτρα – και εξακολουθούν να παίρνουν - ψήφισαν, ακολούθησαν οδηγίες, εφάρμοσαν μεθόδους που τους υπέδειξαν ξένοι και επέβαλλαν στους Έλληνες πολίτες τέτοιες συνθήκες εξαθλίωσης.

   Κι ακόμη αυτοί που υπέγραφαν το στραγγαλισμό της χώρας, το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού, την άνευ όρων παραχώρηση της Ελλάδας στον έλεγχο ξένων δυνάμεων και ιδιαίτερα στους Γερμανούς είναι πράγματι Έλληνες πολίτες! Και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα αυτό; Και η εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα δεν υπάρχει, φαίνεται εκ του αποτελέσματος, η δικαστική εξουσία που είναι άριστη μήπως θα πρέπει να επέμβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες και κατ’ επέκταση το Ελληνικό έθνος;

                                                              Δήμος Μαγκλάρας

Άρθρον V.-

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωσιν να θεσπίσουν συμ

-

φώνως προς τα οικεία αυτών Συντάγματα, τα απαιτούμενα νομοθετικά μέτρα προς εξασφάλισιν

της εφαρμογής των διατάξεων της παρούσης Συμβάσεως και δή να προνοήσουν περί αποτελε

-

σματικών ποινικών κυρώσεων έναντι των προσώπων των ενεχομένων εις το έγκλημα της γενοκτο

-

νίας ή εις μίαν οιανδήποτε εκ

των πράξεων των απαριθμουμένων εις το άρθρον 3ον.

Άρθρον VI.-

Τα πρόσωπα άτινα κατηγορούνται δια γενοκτονίαν ή δια μίαν οιανδήποτε εκ

των πράξεων των απαριθμουμένων εις το άρθρον 3ον θα προσάγωνται ενώπιον των αρμοδίων δι

-

καστηρίων του Κράτους επί του εδάφους του οποίου η πράξις συνετελέσθη, ή ενώπιον Διεθνούς

Ποινικού Δικαστηρίου καθισταμένου αρμοδίου δια εκείνα εκ των Συμβαλλομένων Μερών άτινα

θα έχουν αναγνωρίση την δικαιοδοσίαν αυτού.

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr