Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ.

Φίλες και Φίλοι,

1397325339 eastereggsΤο ΚΙΕΣΥ δηλώνει την παρουσία του, διαβεβαιώνει για τη συνέχεια της προσπάθειας για κοινωνική και πατριωτική συσπείρωση.
Το ΚΙΕΣΥ παρά την άρτια οργανωτική του συγκρότηση, αποκλεισμένο από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ακόμη και από τα λεγόμενα "αντιμνημονιακά" και λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών εκτός πάσης συνταγματικής δεοντολογίας και εθνικής ευθύνης του πολιτικού τόξου δεν πήρε μέρος.
Η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ μας υποχρέωσε για καθαρά λόγους εθνικού συμφέροντος να παράσχουμε την αναγκαία πίστωση χρόνου στην καινούργια κυβέρνηση προκειμένου να εφαρμόσει στην πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Η μέχρι τούδε πορεία της μας βάζει σε υποψίες ότι μάλλον έχει υποχωρήσει σε θεμελιώδεις θέσεις που έχουν σχέση με την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, την ουσιαστική πάταξη της διαφθοράς, την εσωτερική ασφάλεια της χώρας λόγω ανικανότητας ελέγχου των δομών που την διασφαλίζουν και γενικά αρχίζει να διαφαίνεται ότι διολισθαίνουμε σε ένα Ζάππειο Νο 2.
Γι' αυτό και το ΚΙΕΣΥ αρχίζει να ζεσταίνει τις μηχανές του γιατί αν αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση που είναι ουσιαστικά ο θεμελιώδης κρίκος της μεταπολίτευσης, η χώρα θα μπει σε απροσδιόριστου επιπέδου εθνικές και κοινωνικές συνθήκες.
Επίσης, πέρα από άκαρπες πολιτικές και μη δυνάμεις που επενδύουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το ΚΙΕΣΥ που δεν επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη, εύχεται στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό εν όψει εορτασμού της επετείου της Ανάστασης του Θεανθρώπου να τον οπλίσει με δύναμη, θέληση, αυτοπεποίθηση και δημιουργικό ρεαλισμό προς την κατεύθυνση σωτηρίας της χώρας και του λαού.
Το ΚΙΕΣΥ τέλος, απευθύνει στα μέλη του και σε όλους τους Έλληνες εντός και εκτός της χώρας Καλή Ανάσταση και πίστη στα αιώνια πεπρωμένα του ελληνισμού.

                                                                Γεώργιος Διον. Κλειδέρης
                                                                Πρόεδρος ΚΙΕΣΥ
                                                                Αντ/γος-Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr