ΚΙ.Ε.ΣΥ. : Τι επιδιώκουμε και τι θα κάνουμε

afisa-kiesy small1) Το ΚΙΕΣΥ θα επιδιώξει μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας να εξασφαλίσει λαϊκή εντολή για να αναλάβει τη διακυβέρνησης της χώρας.
2) Το ΚΙΕΣΥ διαθέτει πολιτική ιδεολογία με κέντρο τον άνθρωπο και τα ιστορικά πρότυπα που έχουν σχέση με το πεπρωμένο του ελληνισμού.
3) Το ΚΙΕΣΥ διαθέτει πολιτική, οικονομική και κοινωνική πλατφόρμα άσκησης της εξουσίας.
4) Το ΚΙΕΣΥ έχει πλήρη γεωπολιτική και γεωστρατηγική άποψη σε βάθη δεκαετιών και πλήρη αυτογνωσία των εναλλακτικών δυνατοτήτων του Έθνους.
Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πρωτίστως εσωτερικό. Δεν έχει πρόβλημα με τις έννοιες και τις εναλλαγές του παγκόσμιου συστήματος με τα πολλαπλά πλέον ευτυχώς κέντρα παραγωγής ισχύος που συνεχώς θα βρίσκονται σε κατεύθυνση ανταγωνισμών
Πρόβλημα έχουμε με την συγκεκριμένη φόρμα εξουσίας που διαμορφώθηκε στην πατρίδα μας μετά την μεταπολίτευση και κατόρθωσε να γίνει καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς με συνταγματική κατοχύρωση δηλαδή ένα καθεστώς εξουσίας εξαρτημένο λόγω διαφθοράς του και των συνειδητών επιλογών του. Το καθεστώς αυτό  που μας οδήγησε στην καταστροφή δεν μπορεί και να θέλει πλέον να επανορθώσει άρα είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει το δρόμο της καταστροφής μέχρι συντριπτικής ήττας του Ελληνισμού. Τα δικτατορικού τύπου καθεστώτα όπου η Δημοκρατία λειτουργεί κατ' επίφαση δεν μετασχηματίζονται αλλά ανατρέπονται με την ψήφο βεβαίως του Λαού.
5) Μέχρι λοιπόν το ΚΙΕΣΥ να γίνει εξουσία δεν συνεργάζεται με κανένα από τα κόμματα του πολιτικού τόξου που συνεργάστηκαν ή συνοδοιπόρησαν περιστασιακά με τον διαχρονικό δοσιλογισμό που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία και το λαό στην εξαθλίωση.
Με τα κόμματα που συνετέλεσαν και συντελούν στη συρρίκνωση του κοινωνικού ιστού και στη γεννοκτονία του λαού μας μέσα από τις χιλιάδες αυτοκτονίες.
Με τα κόμματα, που παρακάμπτοντας το Σύνταγμα, παρέδωσαν αμετάκλητα και άευ όρων την εθνική μας κυριαρχία προετοιμάζοντας το έδαφος για συρρίκνωση του εθνικού μας χώρου και τη μετατροπή του λαού σε υπηκόους υποσαχάριας επαρχίας.
Ο αγώνας του ΚΙΕΣΥ από τώρα κινείται προς τις κατευθύνσεις:
α) Επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας
β) Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το Χρέος, ώστε να μάθουμε επιτέλους με βάση τη διεθνή νομιμότητα πόσα χρωστάμε, γιατί χρωστάμε, πώς τα δανειστήκαμε, από ποίους, που πήγαν και με ποια κριτήρια.
γ) Δικαστική εκκαθάριση από το 1974 μέχρις ότου ο Λαός απομακρύνει από την εξουσία την τυρανία της τρόικας. Άνοιγμα φακέλων Κυπριακής τραγωδίας, Οτσαλάν, Ιμίων. Αναψηλάφηση φακέλων δολοφονιών της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Ν.
Άμεσα μέτρα: 
1) Αναδιάταξη πρωτογενή τομέα. Αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, με στόχο η χώρα να αποκτήσει αυτάρκεια μέσα σε ένα χρόνο. Προς τούτο θα ξανασυσταθεί η Αγροτική Τράπεζα και θα χαριστεί άμεσα το  ήμισυ των αγροτικών χρεών.
Όλες οι συναλλαγές αγροτών και κτηνοτρόφων θα γίνονται μέσα από την Αγροτική Τράπεζα.
Άνοιγμα καινούργιων αγορών: η παραγωγή θα προσδιορίζεται από τις ανάγκες κάλυψης της ζήτησης και την κάλυψη της εσωτερικής επάρκειας.
2) Άμεση αποκατάσταση του μεταφορικού τομέα σε εθνικό επίπεδο. Ο μεταφορικός τομέας μπορεί να φέρει έσοδα ισοδύναμα αν όχι περισσότερα του τουρισμού.
3) Ενίσχυση της τουριστικής αναβάθμισης με ταυτόχρονη σύνδεση των τουριστικών αναγκών με τη δημιουργία μέσα από ένα πρόγραμμα επιδοτήσεων ντόπιας οικοτεχνίας, ανάδειξης όλων των σημείων αρχαιολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος και εκμετάλλευση των εκατοντάδων ανενεργών ιαματικών πηγών, αξιοποίησης δυνατοτήτων χειμερινού τουρισμού.
4) Ενίσχυση του ρόλου της εμπορικής Ναυτιλίας με βάση τη συνεργασία από τους εκπροσώπους του κλάδου και της Κυβέρνησης με πεντηκονταετές σχέδιο εθνικής στρατηγικής.
Αποκατάσταση ναυπηγικών μονάδων.
5) Προνομιακή ενίσχυση των ακριτικών περιοχών.
6) Κατάργιση του θεσμού των περιφερειών. Ενώ δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα κοστίζουν πολλά και ενέχουν σε βάθος χρόνου και εθνικούς κινδύνους.
7) Επαναφορά του θεσμού του διορισμένου Νομάρχη με επταετή θητεία.
8) Αύξηση κατά περίπτωση Δήμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επανασύσταση περιορισμένου αριθμού κοινοτήτων επί τη βάση εθνικού σχεδιασμού.
9) Η εκάστοτε κυβέρνηση δεν διαχειρίζεται χρήματα. Τα κονδύλια κατανέμονται κατά Νομό σύμφωνα με κεντρικό σχεδιασμό και διαχειρίζεται Νομαρχιακή επιτροπή με πρόεδρο τον πρόεδρο Εφετών (τέρμα η διαφθορά)
10) Κατάργηση όλων των Διοικητικών και εποπτικών συμβουλίων Νοσοκομείων, οργανισμών, ΔΕΚΟ, κλπ με ταυτόχρονη αναδιάταξη λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης καθώς και του τρόπου διεξαγωγής των διαγωνισμών για την προμήθεια φαρμάκων, τεχνικών μέσων, ειδών διατροφής κλπ με έλεγχο για τη νομιμότητα των διαγωνισμών από το Ελεγκτικό συνέδριο.
11) Αποκατάσταση της διάκρισης των εξουσιών
Βουλή 120, Νομοθετική εξουσία 50
Δικαιοσύνη ανεξάρτητη με εθνικό σχέδιο πλήρους αναβάθμισης.
12) Συνταγματικό δικαστήριο με ταυτόχρονη κατάργηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
13) Στον τομέα φορολογία πληρώνει μόνο όποιος έχει εισόδημα και με τρόπο ισότιμο και αναλογικό. Περιουσιακά στοιχεία που δεν έχουν εισόδημα δεν πληρώνουν εκτός και εάν παραμένουν δολίως ανενεργά οπότε το κράτος θα διατηρεί το δικαίωμα της εκμετάλλευσης με κοινή ωφέλεια.
Τέρμα το αλισβερίσι με τις εφορίες 
Θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης και κατάργησης της τακτικής της συνδιαλλαγής εφορίας και πολίτη που μοιραία τις περισσότερες φορές καταλήγει σε συναλλαγή με το κράτος να χάνει δισεκατομμύρια με αμοιβαία ωφέλεια εφοριακών και συναλασόμενων.
14) Κατάργηση του αφορολόγητου στα καύσιμα για να εκλείψει παντελώς το λαθρεμπόριο
15) Εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων στον τομέα της λαθρεμπορίας τσιγάρων, ποτών, ευγενών μετάλλων και πολύτιμων λίθων.
Το άμεσο όφελος που θα προκύψει από τα παραπάνω μέτρα ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 10-12 δισεκατομμυρίων 
Η Ελλάς είναι μια πλούσια χώρα με διαπλεκόμενους διαχειριστές και διεφθαρμένους μηχανισμούς πάταξης της φοροκλοπής ακριβώς για να μοιράζονται αυτά τα τεράστια ποσά αυτοί που αποτελούν σήμερα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δηλαδή οι πολιτικοί πρίγκιπες και οι εθνικοί νταβατζήδες
16) Κατάργηση του ΤΕΙΡΕΣΙΑ
17) Συνταγματική θέσπιση 12 μόνο Υπουργείων και 4 μόνιμων Υφυπουργών στους τομείς Εξωτερικών, Άμυνας, Οικονομίας και Μεταφορών
18) Εθνικό σχέδιο Παιδείας με επαναφορά της διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας
19) Μέσα από το Εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης το ΚΙΕΣΥ θα λύει άμεσα το πρόβλημα επισιτισμού, κατοικίας, παιδείας και υγείας των πολιτών. ( Ψωμί, παιδεία, υγεία, κατοικία για ΟΛΟΥΣ)
Όμως πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο μας οδήγησε συνειδητά σε χρεωκοπία, κατοχή και υποδούλωση για να εξυπηρετήσει σχέδια και επιδιώξεις ξένων συμφερόντων.
Για να υπάρξει ανάσχεση πρέπει ο Λαός
α) να αφυπνισθεί
β) να αποφασίσει τι θέλει. Να ζήσει ελεύθερος ή δούλος
γ) να γίνει μειονότητα στα ματωμένα πάτρια εδάφη ή να αναγεννηθεί μέσα από την εφαρμογή ενός γενναίου προγράμματος, οικονομικής και ηθικής στήριξης του θεσμού του γάμου, της οικογενείας, της ανανέωσης του πληθυσμού και την αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων
δ) Αν αφυπνισθεί και το αποφασίσει τότε ΠΡΕΠΕΙ να τολμήσει
και για να τολμήσει χρειάζεται θάρρος, πίστη, υπέρβαση
οι δειλοί δεν θα έρθουν ποτέ και οι αναποφάσιστοι θα ξεμείνουν πριν καν ξεκινήσουν
το ΚΙΕΣΥ ΤΟΛΜΗΣΕ
ΕΜΠΡΟΣ κι ΕΣΥ και όλοι ΜΑΖΊ 
Ν' ανοίξουμε δρόμους στα στημένα παιχνίδια
καινούργιους αγώνες στεφάνια ταξίδια
να πέσει κατράμι ν' ανοίξουν πληγές
η νύχτα να φέρει μαρτύρων κραυγές
ΕΜΠΡΟΣ
όσοι ματώσαν σε σκλαβιές κατοχές
να υψώσουν τα χέρια στις καινούριες ντροπές
να τις πνίξουν στη λήθη χωρίς δισταγμό
που πουλούν την πατρίδα χωρίς τελειωμό

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr