Δελτίο τύπου

pegasus LARGE t 1041 105959999Αυτά τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους.

   Αυτά τα παιδιά αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες μπορούν.

   Στέλνουν μηνύματα με πολλούς αποδέκτες …

   Μπράβο, εύγε, είναι ήρωες …

  Τέτοια κι άλλα πολλά – δικαιολογημένα βεβαίως – ακούγονται από πολλούς κι ιδιαίτερα από πολιτικούς, με αφορμή την εμφάνιση της εθνικής μας στη Βραζιλία.

   Ναι, μα αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες, είναι παιδιά Ελλήνων, που αυτοί που τώρα τους επαινούν τα τελευταία χρόνια τους έχουν κατασυκοφαντήσει, ταπεινώσει, προσβάλλει. Μην ξεχνάμε τα περίφημα κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων, οι Έλληνες είναι τεμπέληδες κι άλλα πολλά.

   Αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες, είναι παιδιά Ελλήνων, που τους έχουν πληγώσει την περηφάνια τους και την αξιοπρέπειά τους. Που καθημερινά πολιτικοί, μισθωμένοι δημοσιογράφοι, παρατρεχάμενοι και παράγοντες συνειδητά μειώνουν την νοημοσύνη τους, την αξία τους και τις δυνατότητές τους.

   Αυτά τα παιδιά είναι παιδιά Ελλήνων, που ξέρουν ότι και δυνατότητες έχουν και αξία και προσόντα και δυνάμεις και που ασφυκτιούν βλέποντας όλα αυτά τα παράνομα και παράλογα τους έχουν επιβάλει με διάφορες προφάσεις και μεθόδους.

   Όλοι αυτοί, λοιπόν, ιδιαίτερα οι πολιτικοί, που οι ίδιοι είναι που εναλλάσσονται στην εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια και έχουν δημιουργήσει τη σημερινή κατάσταση τώρα αισθάνονται περήφανοι και δηλώνουν ότι οι Έλληνες μπορούν. Πρέπει να ξέρουν ότι με την πολιτική τους τέτοια παιδιά αφήνουν χωρίς ζωή και προοπτική, τα στριμώχνουν στο ταμείο ανεργίας και τα διώχνουν απ’ την πατρίδα. Τέτοια παιδιά. Τέτοια και καλύτερα.

   Κι αυτά τα παιδιά έχουν προσόντα και δυνατότητες και στέλνουν μηνύματα … προς πολλούς αποδέκτες …

  Μα ποιος έχει την ευαισθησία να τα λάβει και προπαντός το φιλότιμο να κάνει κάτι … για να μη χάσει η πατρίδα τέτοια παιδιά;

Εύγε στο παιδιά της Εθνικής Ελλάδας.

                                                                  Δήμος Μαγκλάρας

                                                                  Εκπρόσωπος τύπου ΚΙ.Ε.ΣΥ

                                                                  Κίνημα Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr