Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Κατηγορία: ΝΕΑ Γράφτηκε από τον/την ΚΙΕΣΥ Εμφανίσεις: 6027

20140315-135019Ο κος ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ έγραψε «βιβλίο» χωρίς όπως εδήλωσε να γράψει όλη την αλήθεια, αλλά ότι γράφει είναι αλήθεια, δηλαδή «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα».
Ο ψευτοεπαναστάτης ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ο οποίος για προφανείς λόγους δεν γράφει όλη την αλήθεια, μήπως άλλωστε την γνωρίζει, στρατολογήθηκε στην ψευτοεπαναστατική οργάνωση που έπεται της αρχικής των πρώτων δηλαδή ετών εμφάνισης και δράσης (1975-1981) της 17Ν.
Η όλη εικόνα των συλληφθέντων απέδειξε απουσία ιδεολογικής και…
λειτουργικής συνοχής χωρίς ταυτότητα, αρμονία σκέψης και άποψης έξω απο τήν ιστορική φιλοσοφία της επαναστατικής τακτικής.
Φανηκε το τέλειο κενό μεταξύ ηγετικής ομάδος, εκτελεστικού βραχίονα και κέντρου λήψης αποφάσεων (παρέμεινε ανέγγιχτο).
Οι ομολογίες θυμίζουν κατά παραγγελία σαν αντιστοιχες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Γι’αυτό σε κάθε προκήρυξη που ακολουθούσε της εγκληματικής πράξης δεν αιτιολογούσαν ουσιοδώς τα αίτια. Ακολουθούσαν το δρόμο μιας προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.
Αφού ήσαν τόσο καλά πληροφορημένοι δεν γνώριζαν ότι όταν δολοφονούσαν τους αείμνηστους Τζώρτζη Αθανασιάδη, Αγγελόπουλο Δημήτριο, Αθανασιάδη-Μποδοσάκη και προπαντός τον αείμνηστο Δημοκράτη και πατριώτη Παύλο Μπακογιάννη επιτάχυναν την καταστροφική πορεία της χώρας;
Δεν γνώριζαν ότι αν ζούσαν οι προαναφερθέντες η Ελλάδα και ο Λαός δεν θα έφθανε σε χρεωκοπία και υποδούλωση;
Δεν γνωρίζαν όταν πχ δολοφονούσαν Βρανόπουλο-Περατικό που ελέγχοντο δικαστικά για ΑΓΕΤ-Ναυπηγεία έκοβαν το δρόμο της δικαιοσύνης για τον εντοπισμό της αλήθειας;
Συμπέρασμα: η 17Ν από τα γενοφάσκια της ήταν μια εγκληματική οργάνωση του κοινού ποινικού Δικαίου που εκινείτο προς την κατεύθυνση συσκότισης της αλήθειας ρίχνοντας νερό στον μύλο της αποσταθεροποίησης και της καταστροφής της χώρας.
Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι που κατά κόρον προβάλουν αυτό το βιβλίο με τις μισές αλήθειες γιατί ποτέ δεν έθεσαν ή δεν διερεύνησαν αν υπάρχουν παράπλευρες πολιτικές ευθύνες με ύπαρξη ενδεχομένου δόλου;
Που είναι άραγε η πολύτομη Δικογραφία του αείμνηστου αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου ΤΣΕΒΑ και το πόρισμα του;
Ενδιαφέρθηκαν να μάθουν που είχε φθάσει ο αείμνηστος εισαγγελέας και αν είχε εντοπίσει την αλήθεια;
Τέλος ο υποφαινόμενος είχε με την ιδιότητα του Υπασπιστού του Υπουργού Δημ. Τάξης αείμνηστου Γιάννη Σκουλαρίκη και του Υποδιευθυντού της Δ/νσης Ασφλείας Αττικής λάβει με δημόσιες δηλώσεις του σαφή θέση για τις συνθήκες δολοφονίας του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και βεβαίως για την τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα, θέσεις που προετοίμασαν την αποστρατεία του.
Που κάθενδαν εκτός μιας περίπτωσης του μαχητή Δημοσιογράφου Γιώργου ΤΡΑΓΚΑ όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Από την άλλη διαβάζω ότι ένας άλλος αυτή την φορά πολιτικός καταστροφικός πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο. Τελικά όσοι ευθύνονται για την καταστροφή στοιχίζονται για να βγάλουν από ένα βιβλίο για να μας μαλώσουν κι από πάνω;
Μάλλον για όλα τα πολιτικά κακουργήματα ευθύνεται ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ η δε 17Ν έκλεισε τον κύκλο της με την αυθεντική δήλωση του κου ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ «εγώ και ΤΕΡΜΑ».
Γεώργιος Δ. Κλειδέρης
Αντιστράτηγος ΕΛ-ΑΣ
Πρόεδρος Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης