Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα
Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης
 Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega )
Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία
Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα
Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά
O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη
Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης
Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ
 Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ
Δελτίο Τύπου
 Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών
Previous Next Play Pause
Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης  Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega ) Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ  Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ Δελτίο Τύπου  Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών

Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

kouponia1 1

afisa-kiesy small

Video

Newsletter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

20140315-135019Ο κος ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ έγραψε «βιβλίο» χωρίς όπως εδήλωσε να γράψει όλη την αλήθεια, αλλά ότι γράφει είναι αλήθεια, δηλαδή «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα».
Ο ψευτοεπαναστάτης ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ο οποίος για προφανείς λόγους δεν γράφει όλη την αλήθεια, μήπως άλλωστε την γνωρίζει, στρατολογήθηκε στην ψευτοεπαναστατική οργάνωση που έπεται της αρχικής των πρώτων δηλαδή ετών εμφάνισης και δράσης (1975-1981) της 17Ν.
Η όλη εικόνα των συλληφθέντων απέδειξε απουσία ιδεολογικής και…
λειτουργικής συνοχής χωρίς ταυτότητα, αρμονία σκέψης και άποψης έξω απο τήν ιστορική φιλοσοφία της επαναστατικής τακτικής.
Φανηκε το τέλειο κενό μεταξύ ηγετικής ομάδος, εκτελεστικού βραχίονα και κέντρου λήψης αποφάσεων (παρέμεινε ανέγγιχτο).
Οι ομολογίες θυμίζουν κατά παραγγελία σαν αντιστοιχες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Γι’αυτό σε κάθε προκήρυξη που ακολουθούσε της εγκληματικής πράξης δεν αιτιολογούσαν ουσιοδώς τα αίτια. Ακολουθούσαν το δρόμο μιας προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.
Αφού ήσαν τόσο καλά πληροφορημένοι δεν γνώριζαν ότι όταν δολοφονούσαν τους αείμνηστους Τζώρτζη Αθανασιάδη, Αγγελόπουλο Δημήτριο, Αθανασιάδη-Μποδοσάκη και προπαντός τον αείμνηστο Δημοκράτη και πατριώτη Παύλο Μπακογιάννη επιτάχυναν την καταστροφική πορεία της χώρας;
Δεν γνώριζαν ότι αν ζούσαν οι προαναφερθέντες η Ελλάδα και ο Λαός δεν θα έφθανε σε χρεωκοπία και υποδούλωση;
Δεν γνωρίζαν όταν πχ δολοφονούσαν Βρανόπουλο-Περατικό που ελέγχοντο δικαστικά για ΑΓΕΤ-Ναυπηγεία έκοβαν το δρόμο της δικαιοσύνης για τον εντοπισμό της αλήθειας;
Συμπέρασμα: η 17Ν από τα γενοφάσκια της ήταν μια εγκληματική οργάνωση του κοινού ποινικού Δικαίου που εκινείτο προς την κατεύθυνση συσκότισης της αλήθειας ρίχνοντας νερό στον μύλο της αποσταθεροποίησης και της καταστροφής της χώρας.
Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι που κατά κόρον προβάλουν αυτό το βιβλίο με τις μισές αλήθειες γιατί ποτέ δεν έθεσαν ή δεν διερεύνησαν αν υπάρχουν παράπλευρες πολιτικές ευθύνες με ύπαρξη ενδεχομένου δόλου;
Που είναι άραγε η πολύτομη Δικογραφία του αείμνηστου αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου ΤΣΕΒΑ και το πόρισμα του;
Ενδιαφέρθηκαν να μάθουν που είχε φθάσει ο αείμνηστος εισαγγελέας και αν είχε εντοπίσει την αλήθεια;
Τέλος ο υποφαινόμενος είχε με την ιδιότητα του Υπασπιστού του Υπουργού Δημ. Τάξης αείμνηστου Γιάννη Σκουλαρίκη και του Υποδιευθυντού της Δ/νσης Ασφλείας Αττικής λάβει με δημόσιες δηλώσεις του σαφή θέση για τις συνθήκες δολοφονίας του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και βεβαίως για την τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα, θέσεις που προετοίμασαν την αποστρατεία του.
Που κάθενδαν εκτός μιας περίπτωσης του μαχητή Δημοσιογράφου Γιώργου ΤΡΑΓΚΑ όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Από την άλλη διαβάζω ότι ένας άλλος αυτή την φορά πολιτικός καταστροφικός πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο. Τελικά όσοι ευθύνονται για την καταστροφή στοιχίζονται για να βγάλουν από ένα βιβλίο για να μας μαλώσουν κι από πάνω;
Μάλλον για όλα τα πολιτικά κακουργήματα ευθύνεται ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ η δε 17Ν έκλεισε τον κύκλο της με την αυθεντική δήλωση του κου ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ «εγώ και ΤΕΡΜΑ».
Γεώργιος Δ. Κλειδέρης
Αντιστράτηγος ΕΛ-ΑΣ
Πρόεδρος Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr