Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα
Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης
 Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega )
Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία
Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα
Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά
O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη
Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης
Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ
 Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ
Δελτίο Τύπου
 Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών
Previous Next Play Pause
Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης  Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega ) Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ  Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ Δελτίο Τύπου  Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών

Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

kouponia1 1

afisa-kiesy small

Video

Newsletter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

15553Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Ίσως να μας δίνεται, για πρώτη και τελευταία φορά μετά από πέντε χρόνια ανελέητης επίθεσης στη ζωή και το εισόδημά μας, η ευκαιρία να αποτινάξουμε από πάνω μας τη ρετσινιά και τη λάσπη, που εκτόξευσαν οι πολιτικοί, ότι είμαστε συνυπεύθυνοι της οικονομικής κατάρρευσης. Δε μπορεί και δεν πρέπει κανείς να ξεχάσει εκείνο το απαράδεκτο εντελώς ξεδιάντροπο "μαζί τα φάγαμε" όπως και την περίφημη, κυνική και προπαντός ηλίθια φράση, μοναδική στα χρονικά της πολιτικής , του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου "κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων".

Μία φράση ύβρις που ειπώθηκε στο εξωτερικό από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας έδωσε την ευκαιρία στα ξένα ΜΜΕ να απαξιώσουν τελείως την εικόνα της Ελλάδας, να την κατατάξουν στις τριτοκοσμικές χώρες και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την υποβάθμιση του κύρους και της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού.

Ένας λαός διεφθαρμένος, δηλαδή, δε θα έχει το σθένος και τη δυνατότητα να αντισταθεί σε οποιοδήποτε εκβιασμό. Κατά συνέπεια ήταν ώριμες οι συνθήκες ώστε να δημιουργηθεί ο μηχανισμός εμπέδωσης αυτής της κατάστασης και η Ε.Ε να επιλέξει τα μέσα και τους ανθρώπους που θα υλοποιούσαν τα σχέδιά τους. Να επιλέξουν τα πιόνια που θα έκαναν πράξη το σχέδιό τους. Ο κ. Παπανδρέου μαζί με όλο του το επιτελείο, Παπακωνσταντίνου και υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ, συν τα εγχώρια ΜΜΕ απεδείχθησαν πολύ πρόθυμοι συνεργάτες στην υλοποίηση του σχεδίου και την καταστροφή του Ελληνικού λαού.

Στην πορεία υπήρξαν αρκετά ατυχήματα. Ο κ. Παπανδρέου απεδείχθη ανίκανος και μετά από αρκετές αλχημείες με απίθανους πρωθυπουργούς έγινε η επιλογή μιας μικτής πολιτικής ομάδας προθύμων που θα υπέγραφαν συνολικά της διάλυσης της χώρας.

Από τον Ιούνιο πλέον του 2012 κυβέρνηση και βουλή δεν υπάρχουν. Όλες οι εντολές, όλα τα νομοσχέδια έρχονται κατ' ευθείαν από την Ε.Ε και μάλιστα στα Αγγλικά και το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να τα μεταφράζει, να τα φέρνει τυπικά στη βουλή και να εκτελούνται.

Με απλά λόγια πληρώνουμε μία κυβέρνηση που εκτελεί το λαό κατ' εντολή των τοκογλύφων. Τα δε ΜΜΕ, αφού εξασφάλισαν την ασυλία τους, μεταδίδουν "κονσερβοποιημένες" ειδήσεις που παίρνουν από καθορισμένο κέντρο. Και βέβαια πάντα φιλοξενούν συγκεκριμένα πρόσωπα εναλλάξ τα οποία συνεχώς μιλούν χωρίς να λένε τίποτα ενώ οι δημοσιογράφοι που είναι πρόσωπα κατευθυνόμενα μένουν στο "ναι μεν αλλά" προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, αρχές του 2014, με μια καθόλου μαχητική αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία δυστυχώς δεν εκφράζει ξεκάθαρες θέσεις και απλά περιμένει την ευκαιρία να γίνει κυβέρνηση. Η θέση που εκφράζεται από τη μείζονα αντιπολίτευση για τη διαγραφή του χρέους μετά από λογιστικό έλεγχο, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιο είναι το πραγματικό χρέος, και ταυτόχρονα να επιστραφούν στην Ελλάδα τα χρωστούμενα από τις Γερμανικές αποζημιώσεις και άλλα δικαιώματα της χώρας δυστυχώς δεν προβάλλονται όσο έπρεπε από τα ΜΜΕ.

Συμπέρασμα: Η λογική που επικρατεί και εκφράζεται από ανεγκέφαλους πολιτικούς και ελεγχόμενα ΜΜΕ και κάποιους κομματικούς οικονομολόγους που ψάχνουν ευκαιρία για αναρρίχηση σε κάποιο κρατικό αξίωμα, ότι οι πολίτες ζούσαν με δανεικά που έπαιρνε η κυβέρνηση κι έτσι φτάσαμε ως εδώ είναι μύθος. Η αλήθεια είναι ότι τα δανεικά επέστρεψαν στους δανειστές μέσω των αγορών που έκαναν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της χώρας μας από Γαλλία, Γερμανία. Η.Π.Α με ανεξέλεγκτους όρους και χωρίς διαφάνεια. Αν προσθέσει κανείς και τις υπέρογκες μίζες "δις" που έπαιρναν οι πολιτικοί θα μπορέσει κανείς να αντιληφθεί πως δημιουργήθηκε το χρέος αυτό. Επομένως μεταξύ τους τα φάγανε και παρέα με τους παρατρεχάμενους και τους λίγους εκλεκτούς κομματόσκυλους κι όχι με τους πολίτες μαζί .

Ποιοι λοιπόν είναι διεφθαρμένοι;

Το χρέος μας; Να τους στείλουμε στα σπίτια τους αφού πρώτα φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Τώρα είναι η ευκαιρία, το Μάιο του 2014 . Να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Να τους υποχρεώσουμε να εγκαταλείψουν την προσπάθεια εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Να στείλουμε στα αζήτητα την οικογενειοκρατία που λημένεται χρόνια την εξουσία, τον κόπο και τη δημιουργία των Ελλήνων. Να στείλουμε σπίτι τους όλους αυτούς που ενώ εγκλημάτησαν κατά του Ελληνικού λαού χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια της χώρας, που οι ίδιοι δημιούργησαν, και πάλι ζητούν την ψήφο μας... για να συνεχίσουν το έργο τους φυσικά ...

Αλήθεια υπάρχει Έλληνας πολίτης που θα έδινε την ψήφο του σήμερα στους βουλευτές της συγκυβέρνησης που από τη μια διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους στις διάφορες εκπομπές των ΜΜΕ και από την άλλη ψηφίζουν την καταδίκη του Ελληνικού λαού; Ή θα δώσει τη ψήφο του σε μία αντιπολίτευση που προετοιμάζεται να κυβερνήσει γιατί έτσι προβλέπει το σχέδιο;

Ας μην πέσουμε στην παγίδα. Είναι όλα προσχεδιασμένα .

Είναι χρέος μας να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδιά τους.

Δήμος Μαγκλάρας

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr