Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Κατηγορία: ΝΕΑ Γράφτηκε από τον/την ΚΙΕΣΥ Εμφανίσεις: 2350

gkΠολιτικά ρηξικέλευθος, ασυμβίβαστος σε θέματα και κοινωνικού και πολιτικού ήθους, με εμπνευσμένες και οραματικές προτάσεις στο φάσμα της Δημόσιας Τάξης, στην διεσταλμένη επιχειρησιακή του πορεία - που πολλές φορές τον έφεραν αντιμέτωπο με τα κρατούντα συμφέροντα και την καθεστηκυΐα τάξη - αλλά και απεξαρτημένος απο κάθε είδους φατρίες και εξωθεσμικά κέντρα στην πολιτική μας πανίδα, ο στρατηγός και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Κλειδέρης, πάντα εξέπεμψε το ευγενές και δημοκρατικό πατριωτικό του σήμα. Δεν δίστασε ακόμα και στις στιγμές της παντοδυναμίας του, όταν ήταν πανίσχυρος σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, να συγκρουστεί με τα εκφυλιστικά φαινόμενα που εκδηλώνονταν τότε στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ και σε άλλα επίπεδα στο φάσμα της ελληνικής αστυνομίας και να τα «βροντήξει». Σήμερα που η κατάρρευση του πολιτικού μας συστήματος και η διάρρηξη του οικονομικού μας ιστού έχουν αποδομήσει κάθε θεσμική έπαλξη της ελληνικής πατρίδας, αισθανόμενος βαρύ το χρέος της παρέμβασης ως ενεργός πολίτης, απο την έπαλξη του προέδρου του Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης (ΚΙ.Ε.ΣΥ.), μιας δημοκρατι-κής, πατριωτικής, πολιτικής κίνησης, βγαίνει δυναμικά στην κοινωνία και απευθύνει εγερτήριο σάλπισμα αντίστασης, σε κάθε σεκπτόμενο και δημοκράτη έλληνα πολίτη, για την δυναμική αποτίναξη του εθνοκτόνου Μνημονίου και την ανάληψη άμεσα πρωτοβουλιών, που θα δρομολογήσουν την ταχεία κοινωνική και οικονομική μας ανασυγκρότηση, αλλά και την εξυγίανση των δημοσίων ηθών. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο στρατηγός, μας μιλάει για την αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος, την αδήριτη ανάγκη αναπτυξιακού προσανατολισμού της εθνικής μας οικονομία και την επιβαλλόμενη αντιμετώπιση της ανεργίας ιδίως των νέων ανθρώπων. Στηλιτεύει την εγκατάλειψη στον αυτόματο πιλότο των εθνικών μας θεμάτων, αλλά και την άτακτη υποχώρηση του κοινωνικού κράτους στο φάσμα της υγείας και της κοινωνικής προνοίας. Τονίζει εμφατικά τις εύτολμες πολιτικές προτάσεις του κινήματος στο οποίο ηγείται, αλλά και σχολιάζει συνάμα την εγκατάλειψη του ατίμητου εθνικού μας κεφαλαίου του πολιτισμού. Τέλος αναδεικνύει την σπουδαία ανθρωπι-στική προσφορά στις οδυνηρές μέρες μας, της ελλαδικής εκκλησίας και καλεί όλους τους έλληνες πατριώτες, απο τις επάλξεις του «ΚΙ.Ε.ΣΥ» να δώσουν την μάχη, για δημοκρατική πατριωτική αλλαγή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

(1) Στρατηγέ το πολιτικό μας πεδίο καταρρέει υπο το βάρος της απερίσταλτης διαφθοράς, το κοινωνικό κράτος κατεδαφίζεται, με τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού που με αίμα κερδήθηκαν, να αποτεφρώνoνται στον ολετήρα του μνημονίου και η κοινωνία βυθίζεται στην κυμματώδη θάλασσα της απελπισίας. Ποια είναι η πρώτη σας εκτίμηση για την πολιτική κατάσταση σήμερα στην πατρίδα μας και ποιές πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης, άμεσα πρέπει να αναληφθούν;

Γ.Κ.: Αγαπητέ Πάνο, για την οικονομία του χώρου θα προσπαθήσω να γίνω κατανοητός με σύντομες απαντήσεις.

Απαντώντας στην πρώτη σου ερώτηση θέλω να επισημάνω ότι το σίγουρο είναι ότι το πολιτικό πεδίο ακολουθεί δρόμο αυτοκαταστροφής. Αφού έχασε την αξιοπιστία του άρχισε να χάνει και την ψυχραιμία του.

Όλο αυτό το σύστημα διακυβέρνησης αφού με την επί δεκαετίες αλλαζονική, αλάφρονα, ανεξέλεγκτη, διεφθαρμένη και ακαταδίωκτη συμεπιφορά του κατέστρεψε τους πολιτικούς, οικονομικους και κοινωνικούς θεσμούς οδηγώντας την χώρα σε χρεωκοπία και τον Λαό σε εξαθλίωση επιμένει μετά μανίας στην εφαρμογή μιας δολοφονικής συνταγής υπερβάλοντας σε σκληρότητα ακόμη και τους τροϊκανούς.

Ως εκ τούτου καθίσταται και πολύ επικίνδυνο, αφού διαθέτει ακόμα κάποια αντισώματα με την αβάντα των ντόπιων και ξένων κέντρων διαπλοκής. Το μόνο σίγουρο ισοδύναμο αντίδοτο στον σχιζοφρενικό παραλογισμό του είναι η συτράτευση και συσπείρωση των λαϊκών δυνάμεων προς την κατεύθυνση συγκρότησης Λαϊκού Πατριωτικού Μετώπου πέρα και έξω από τα διεφθαρμένα υλικά του πολιτικού τόξου.

(2) Κ-ε Κλειδέρη, το «Κίνημα Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΙ.Ε.ΣΥ) του οποίου είστε πρόεδρος, επαγγέλλεται την εθνική αναγέννηση, την εξυγίανση με νέα-έντιμα πολιτικά στελέχη του δημοσίου βίου και την ταχεία κοινωνική και οικονομική μας ανασυγκρότηση. Θα ήθελα να μου πείτε τι καινούριο κομίζετε έναντι των άλλων υσφισταμένων αντιμνημονιακών πολιτικών συνδυασμών και γιατί οι έλληνες πολίτες να επιλέξουν στις επικείμενες εκλογές εσάς; Ποιές ακόμα – συνοπτικά - άμεσες δράσεις θα προτείνατε σε κυβερνητικό επίπεδο, για την αποτελεσματική ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών μας ομάδων;

Γ.Κ.: Όπως υπάρχουν πολλές απόψεις υπάρχουν και διαφορετικές εκδοχές της αλήθειας. Γι’αυτό προσπαθώ να ερμηνεύω τα συντελούμενα χωρίς κοινωνιολογικά στερεότυπα και σύνδρομα φοβίας και ηττοπάθειας κατά τρόπο ρεαλιστικό. Για μένα ρεαλισμός δεν είναι ότι βλέπω και ότι ακούω. Ρεαλισμός είναι να επιδιώκεις αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ανέφικτο.

Καμιά πτώση δεν αποκλείει την ανάσταση. Ηπολιτική πρωτοβουλία που πήρα μαζί με τους συνεργάτες μου μοιάζει σαν ένα σάλτο στο κενό. Γνωρίζω ότι το τίμημα είναι επίφοβο όμως ταυτόχρονα είναι και επίδοξο. Όλες οι μεγάλες αποφάσεις έχουν την δική τους δυναμική και επιμονή.

Υπακούουν σ’ ένα είδος λογικής έξω από τον δρόμο της αναστολής και του ελέγχου.

Η αδιαφορία μπροστά στην συντελούμενη καθίζηση είναι το μεγαλύτερο έγκλημα.

Το ΚΙ.Ε.ΣΥ. τόλμησε. Δύο είναι οι δικοί μας στόχοι.

            α/ να πάρουμε την πατρίδα πίσω και

            β/ να την ανασυγκροτήσουμε εκ βάθρων με θεσμούς και κανόνες που ποτέ πια δεν θα επιτρέπουν σε πλασματικές πλειοψηφίες να αμαυρώνουν και να ακυρώνουν τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα των πολιτών με μεθοδεύσεις και πράξεις αλλοίωσης και σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας η οποία αποτελεί θεμέλιο του πολιτεύματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

(3) Στρατηγέ ερχόμαστε στο δύσβατο και διακεκαυμένο πεδίο της ανάπτυξης. Δυστυχώς οι αλλεπάλληλες εξαγγελίες των τελευταίων κυβερνήσεών μας παταγωδώς απέτυχαν, αδυνατώντας να δώσουν λύση στο ζωτικό πεδίο της οικονομίας και να ανασχέσουν την παρεπόμενη διάρρηξη του οικονομικού μας ιστού. Πείτε μας συνοπτικά, μερικές αποτελεσματικές πολιτικές παρεμβάσεις που το κόμμα σας προτείνει στο φάσμα της οικονομίας, οι οποίες θα επανατροχιοδρομήσουν και πάλι την εθνική μας οικονομία, στην λεωφόρο της ανάπτυξης;

Γ.Κ.: Ανάπτυξη χωρίς αντιστροφή των καταστρεπτικών όρων δεν γίνεται. Η ανάπτυξη βρίσκεται στον αντίποδα ακριβώς της ακολουθούμενων εξοντοτικών ευρωπαϊκών πολιτικών.

Άρα χρειάζεται επαναπροσδιορισμός των εθνικών συντελεστών σε σχέση με τις προθέσεις και αποφάσεις, προηγούμενες, παρούσες και μελλούμενες της Ε.Ε. που κινήθηκαν και κινούνται στα πλαίσια συρρίκνωσης του Εθνικού μας χώρου και εξαθλίωσης του Λαού. Αυτό είναι ένα ΠΡΟΤΑΓΜΑ του ΚΙ.Ε.ΕΣΥ. χωρίς καμία υποχώρηση. πχ ο πρωτογενής τομέας θα επανασχεδιασθεί με βάση την εθνική αυτάρκεια αλλά και με στόχους εξαγωγικούς.

Επανασχεδιασμός και αποκατάσταση των μεταφορικών δυνάμεων και δυνατοτήτων της πατρίδος μας.

Θωράκιση της Εθνικής Άμυνας. Χωρίς ισχυρές Ένοπλες δυνάμεις δεν μπορείς να είσαι ελεύθερη χώρα

Ανάπτυξη της ντόπιας μικροβιοτεχνίας σε συνδυασμό με τις ανάγκες του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

Αναπροσαρμογή όλων των κανόνων στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας ώστε να υπάρξει ισορροπία και εναρμόνηση στόχων και επιδιώξεων στα πλαίσια εθνικής συμφωνίας.

Στο πρόγραμμα του ΚΙ.Ε.ΣΥ. αναλύονται διεξοδικά οι προτάσεις και οι απαντήσεις που εμείς πιστεύουμε ότι θα βγάλουν την χώρα από τα αδιέξοδα.

(4) Στο φάσμα της Υγείας κ-ε Κλειδέρη, η Ελλάδα στενάζει και υποφέρει. Νοσοκομεία κλείνουν, σοβαρές προνοιακές δομές κυνικά απο την τρόικα καταργούνται και η συμμετοχή στο φάρμακο για τους ασφαλισμένους απο 9% έφτασε στο 27% !!! Την ίδια ώρα ακόμα με την δραστική περιστολή στην συνταγογράφηση που επήλθε, οι καρκινοπαθείς και οι άλλοι χρόνια πάσχοντες, τραγικές φιγούρες ενός καταρρέοντος κοινωνικού κράτους, ψάχνουν απεγνωσμένα - ζητιανεύοντας να γράψουν τα φάρμακά τους !!! Πως σχολιάζετε στρατηγέ αυτόν τον Aρμαγεδδώνα στον χώρο της Υγείας και τι θα προτείνατε για την αναδιάρθρωση του ευαίσθητου κοινωνικά χώρου της;

Γ.Κ.: Η κατάρευση στους τομείς εθνικής άμυνας, παιδείας, υγείας προκειμένου να επιτευχθούν με ασφάλεια τα σχέδια της τρόικας συντελείται κατά προτεραιότητα.

Έτσι και στον τομέα υγείας επιχειρείται βίαιη ακύρωση της φαρμακευτικής και νοσοκομειακής δυνατότητας. Οι συνέπειες είναι γνωστές αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Φαρμακευτική και Νοσοκομειακή περίθαλψη για όλους είναι ένα θέμα που επιλύεται μέσα σε ένα το πολύ χρόνο. Αν πράγματι δεν γνωρίζουν είμαι διατεθιμένος να τους δώσω σε μια τηλεοπτική συμπαρουσία τη λύση και ο Λαός θα μας κρίνει.

(5) Σρατηγέ ο μεγάλος δάσκαλος του γέννους Αδαμάντιος Κοραής, έλεγε «Έθνος χωρίς νεολαία, είναι σπίτι χωρίς παράθυρα». Σήμερα 1.500.000 νέοι άνθρωποι, οι περισσότεροι με λαμπρές επιστημονικές περγαμηνές είναι άνεργοι και 300.000 ακόμα μέλη απο αυτό το λαμπρό διανοητικό κεφάλαιο της Ελλάδας, φεύγουν πρός το εξωτερικό. Πως κατά την γνώμη σας πρέπει να αναχαιτιστεί αυτή η αφαίμαξη-τραγωδία; Και τι μήνυμα απευθύνεται σ΄αυτά τα νέα παιδιά της Ελλάδος, με την ατίμητη εμπειρεία που η ζωή σας αξίωσε να έχετε;

Γ.Κ.: Πράγματι η σημερινή νεολαία έπαψε να έχει έξαρση, παλμό και δυναμισμό. Το φοιτητικό κίνημα που άλλοτε γκρέμιζε κάστρα σήμερα εγκλωβίστηκε σε στενόκαρδες συνδικαλιστικές κινήσεις με στόχο μηδαμινές και ευτελείς τακτοποιήσεις. Δεν φαίνονται να συμμερίζεται την ιστορική ευθύνη του. Λείπουν τα οράματα και οι προοπτικές.

Το σύστημα φαίνεται ότι πέτυχε την αδρανοποίηση της Νεολαίας. Όμως δεν παύει να είναι παρούσα και να υφίσταται τις βαριές συνέπειες των συντελουμένων κατολισθίσεων.

Η γνώμη μου είναι ότι η ώρα των συνειδησιακών συλλήψεων και εκρήξεων είναι κοντά. Είναι μια δύναμη που κανείς δεν μπορεί να την ευνουχίσει να την αγνοήσει και να την ξεπεράσει.

(6) Κ-ε Κλειδέρη η ελληνική ιστορία έχει τραγικά αποδείξει, ότι τις οικονομικές καταστροφές της χώρας, ακολουθούσαν εθνικές τραγωδίες. Να θυμίσουμε ότι της οδυνηρής ήττας του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897, είχε προηγηθεί το «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του μεγάλου κατά τα άλλα πολιτικού μας μεταρρυθμι-στή Χαριλάου Τρικούπη στην Βουλή, τον Δεκέμβριο του 1893, αλλά και η αποδόμηση του πολιτικού μας πεδίου. Σήμερα τα εθνικά μας θέματα έχουν εγκαταλειφθεί στον αυτόματο πιλότο και είμαστε πρό των πυλών, για μια άτακτη εθνική υποχώρηση στο Σκοπιανό.Την ίδια ώρα αδυνατούμε να χαράξουμε ΑΟΖ και δεχόμαστε ραπίσματα απο την Τουρκία στην Θράκη και το Αιγαίο. Ποιές δράσεις άμεσα προτείνεται στο φάσμα των Εθνικών Θεμάτων, για να αποτραπούν οι διαφαινόμενες εθνικές τραγωδίες;

Γ.Κ.: Οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές προοπτικές δεν εγυμονούν κινδύνους σύγκρουσης στην περιοχή μας. Γι αυτό άλλωστε προωθείται ο εθνικός ακρωτηριασμός σε συνθήκες ειρήνης. Οποιαδήποτε ανάφλεξη στα Βαλκάνια με εμπλοκή της Ελλάδος θα δημιουργήσει την αφαιτηρία για ένα σίγουρο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επιβάλλεται κατά προτεραιότητα να θωρακίσουμε την Εθνική μας Άμυνα. Με την συγκρότηση ισχυρών ενόπλων δυνάμεων ισχυροποιούνται ταυτόχρονα τα διαπραγματευτικά όρια της χώρας μας.

Άμα απαλλαγούμε από τον νεονενεκισμό της υποτέλειας και αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και αλληλεγγύη κανείς κίνδυνος δεν μπορεί να μας απειλήσει. Το ότι η πολιτική και οικονομική εξουσία προσπαθεί να μεταβάλλει τον λαό σε πολίτες δίχως πατρίδα σε πολίτες αλλοτριωμένους χωρίς αντιστάσεις υποχείρια των ολιγοπωλείων αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λαός έχασε τον πατριωτισμό του. Ο πατριωτισμός του Λαού δεν είναι έννοιασυμπτωματική αλλά γεγονός συμπαγές και άφθαρτο στο πέρασμα των αιώνων.

(7) Στρατηγέ η εθναρχούσα ελλαδική εκκλησία, πάντοτε σε όλες τις δίσεκτες ώρες για την ελληνική πατρίδα, ήταν παρούσα και προσέφερε πολυδύναμα στο γέννος. Και σήμερα χάρις στην πελώρια κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά της, έχει αποτραπεί η ισοπέπδωση χιλιάδων ελληνικών οικογενειών. Πως αποτιμάτε το έργο της και ποιές άλλες συνέργειες με φορείς κοινωνικού εθελοντισμού θα προτείνατε, για να βελτιστοποιηθεί αυτή η γιγάντια προσφορά;

Γ.Κ.: Η ταυτότητα μας είναι Ελληνική και ορθόδοξη. Η εκκλησία μετρά και αυτή ποτάμια αίμα. Στάθηκε πάντα και πρωτοστάτησε στις μεγάλες στιγμές του έθνους. Εάν δεν υπήρχε ο Παππαφλέσσας δεν θα υπήρχε η επανάσταση του ’21. Δεκάδες αρχιερείς και χιλιάδες απλούς ρασοφόρους μετράει το πάνθεον των ηρώων που έπεσαν για την πατρίδα. Είναι νωπή ακόμη η μνήμη του Μακαριστού Χριστόδουλου θρησκευτικού και εθνικού ηγέτη ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει σε παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το γνωστό θέμα των ταυτοτήτων το λάβαρο της Αγίας Λαύρας. Πρώτα λοιπόν όπως έλεγε χαρακτηριστικά Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι.

Και σήμερα όπου ο Λαός τραβά τον χειρότερο γολγοθά της ιστορικής του πορείας η εκκλησία και ο κλήρος αθόρυβα κάνει το καθήκον της στο επίπεδο των κοινωνικών αναγκών για την ανακούφιση των εξαθλιωμένων.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι παραπάνω και στο επίπεδο της αντιμετώπισης της απειλής κατά της εθνικής κυριαρχίας, που περνάει μέσα και από την στοχοποίηση και αποδυνάμωση της Ορθοδοξίας.

(8) Στρατηγέ πολιτισμός, αυτός ο μεγάλος μας ξεχασμένος !!! Η Ελλάδα ανέκαθεν στην αχανή λεωφόρο του χρόνου, εξήγε πολιτισμό και το λαμπρό διανοητικό της κεφάλαιο. Εξάλλου ο πολιτισμός αποτελεί ένα σπουδαίο εθνικό κεφάλαιο, με πολύ υψηλό συντελεστή κεφαλαιοδοτικής απόδοσης. Πάραυτα αντί να έχει αναχθεί σήμερα σε κεντρικό πυλώνα της ανάπτυξης, με την εκπόνηση ενός σοβαρού MasterPlan γύρω απο αυτόν, παρατηρούμε καθημερινά εικόνες εγκατάλειψης και μίζερης διαχείρισης. Τα Μουσεία μας, το φάσμα του βιβλίου, οι πολιτικές ενίσχυσης της θεατρικής και κινηματογραφικής μας παραγωγής κ.λ.π., συνιστούν αψευδείς μάρτυρες της εγκατάλειψης του πολιτισμικού μας προϊόντος. Ποιές πολιτικές προτάσσει το «ΚΙ.Ε.ΣΥ» για την ανάδειξη και την παραγωγική αξιοποίηση του πολιτισμού μας;

Γ.Κ.: Πολιτισμός και Ελληνισμός είναι έννοιες ταυτόσημες. Η μια υπάρχει για τη άλλη και οι δυο μαζί συνέβαλαν στην θεμελίωση της παγκόσμιας διανόησης και ανάτασης.

Πολιτισμός είναι σύνολο εννοιών και αξιών και ο Ελληνισμός, κατ’ εξοχήν φορέας αυτών των προτύπων, συνέβαλε στην αντικειμενική υπόσταση της πραγματικής ιστορίας.

Ο Ελληνισμός επικρατούσε στην σφαίρα των ιδεών γι αυτό νικούσε στα πεδία της τιμής. Αντίθετα με την σιωπή και αναξιότητα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων της σημερινής κατ’ ευφημισμόν διανόησης που με ευκολία έχει ανταλλάξει την ανεξαρτησία της συνείδησης με λίγα αργύρια που της πετούν οι φαύλοι της εξουσίας.

Έχουμε χρέος χωρίς αναβολή να συστηματοποιήσουμε όλα τα γνωστά μνημεία της πολιτισμικής μας πορείας και να αναδείξουμε ταυτόχρονα τις εκατοντάδες τοποθεσίες και μνημεία που παραμένουν στην αφάνεια χορταριασμένα.

Για το ΚΙ.Ε.ΣΥ. είναι υψίστη προτεραιότητα. Δεν θα πάρουμε την πατρίδα απλά πίσω αλλα΄και θα τη καταστήσουμε και πάλι πολιτισμική Μητρόπολη του κόσμου. Ότι είναι η καρδιά για τον άνθρωπο είναι η Ελλάς για την ανθρωπότητα έλεγε ο Μέγας φιλόσοφος Γκαίτε.

(9) Κ-ε Κλειδέρη ευτυχήσατε να αποτελέσετε σύμβουλο για θέματα Δημόσιας Τάξης, ενός μεγάλου πολιτικού ηγέτη του Ανδρέα Παπανδρέου, ανεξαρτήτως των επιμέρους ενστάσεων που μπορεί να έχει κανείς για την πολιτική του βιοτροπία. Αν καθόσασταν σήμερα σε ένα τραπέζι με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο θα τους λέγατε «Αντώνη, Βαγγέλη, είστε υπερήφανοι για την Ελλάδα που έχετε διαμορφώσει ;». Θα θέλαμε τι σχόλιό σας.

Γ.Κ.: Ο Τσώρτσιλ έλεγε ότι οι λαοί προοδεύουν και τα Έθνη μεγαλουργούν όταν καθοδηγούνται από άξιους ηγέτες. Μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο και παρά τον ξενοκαθοδηγούμενο εμφύλιο σπαραγμό η Ελλάς αποκατέστησε τις πληγές της και είχε μπει στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Μετά τη μεταπολίτευση που συνέπεσε με την τραγωδία της Κύπρου για την οποία ουδέποτε μάθαμε ούτε από την Νέα Δημοκρατία ούτε και από το ΠΑΣΟΚ πως, γιατί, από ποιούςμεθοδεύτηκε και ποιοι ευθύνονται η πολιτική και οικονομική εξουσία καίτη γνώριζε τους στόχους της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης αντί να θωρακίσει τον Λαό και την εθνική μας άμυνα κινήθηκε ομόροπα με τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης τα συμφέροντα της οποίας βρίσκονται στον αντίποδα του Δημοσίου και Εθνικού μας συμφέροντος.

Επομένως η μεταπολίτευση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί η περίοδος που κυβερνήθηκε από μεγάλους ηγέτες. Γι αυτό και φθάσαμε στην σημερινή χρεωκοπία και Απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας. Η καταστροφή είναι το αποτέλεσμα ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

Προσάρμοσαν την στρατηγική τους στην εξυπηρέτηση των στόχων της παγκοσμιοποίησης που περιλαμβάνει την συρρίκνωση του εθνικού χώρου και βεβαίως και την εξαθλίωση για να καταστεί ευκολότερη η κάμψη της αντίστασης του Λαού.

Με τον Αντρέα Παπανδρέου διεφώνησα όπως και με όλους τους διεφθαρμένους της περιόδου. Με τον Κων/νο Μητσοτάκη διεφώνησα για τους ίδιους λόγους. Όλοι τους υπήρξαν μοιραίοι ηγέτες. Οι επίγονοι είναι απλά εργαλεία ούτε καν διαχείρηση δεν ασκούν. Διεκπαιρέωση ενεργούν ως καλοί πολιτικοί ταξιθέτες.

Επειδή έχουν φθάσει σε οριακά σημεία ώστε να μην τους εμπιστεύονται ακόμα και οι εντολοδόχοι τους, έχουν περιέλθει σε τέτοιο επιπεδο σύγχισης και εμπάθειας ώστε προσπαθούν να εκτονώνουν την βαρβαρότητά τους προς τους αποστεωμένους πολίτες.

Από την άλλη τους ψηφίσαμε και δεν είμαστε ανήλικοι για να έχουμε ελαφρυντικά.

Ο Λαός όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα πρέπει να γνωρίζει ότι: ή θα τους ξαναεπιβεβαιώσει και θα μείνει δούλος ή θα τους απορρίψει και θα ζήσει ελεύθερος.

Στρατηγέ σας ευχαριστούμε εγκάρδια, για την παραχώρηση της συνέντευξης.