Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα
Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης
 Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega )
Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία
Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα
Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά
O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη
Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης
Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ
 Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ
Δελτίο Τύπου
 Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών
Previous Next Play Pause
Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης  Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega ) Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ  Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ Δελτίο Τύπου  Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών

Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

kouponia1 1

afisa-kiesy small

Video

Newsletter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

3062289Φυσικά, όταν πρόκειται για την τσέπη μας και στομάχι μας, σπεύδουμε να υποστηρίξουμε, να συμπαρασταθούμε, να φωνάξουμε, να δηλώσουμε, να διαδηλώσουμε, κλπ.
Όταν πρόκειται για υπέρτερα, μεν, μη υλικά και χρήμα αποτιμούμενα όμως, αγαθά, όπως η πατρίδα, η εθνική συνείδηση, η ιστορία και η παράδοση, εκεί επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Οι ενώσεις αποστράτων έκαναν παρέμβαση στην προσφυγή στρατιωτκών για μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά όταν τους είχε ζητηθεί να παρέμβουν στην προσφυγή ενώπιον του ΣτΕ κατά της αντισυνταγματικής εγκυκλίου και Υ.Α. γα την εισαγωγή αλλογενών στα ΑΣΕΙ, εκεί κοίταζαν αλλού και σφύριζαν ανέμελα.
Μα είναι λογικό, η εθνική και πατριωτική συνείδηση, οι κόποι και οι αγώνες των προγόνων, η ιστορία και ο πολτισμός, οι αξίες και οι αρχές, δεν έχουν χρηματικό αντίκρυσμα και δεν φέρνουν παράδες στην τσέπη, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή (αλήθεια, τι γίνεται με την προσφυγή για τα ΑΣΕΙ; Ακόμη να βγάλει το ΣτΕ απόφαση).
Το μόνο που φέρνει είναι μια ηθική δικαίωση, μια επανόρθωση της αδικίας ενάντι των Ελλήνων και ένα, εδεχομένως,  μικρό ανάχωμα στα σχέδια της παγκόσμιας τάξης για αφελληνισμό της χώρας, στο πνεύμα της "παγκοσμιοποίησης" και του "μια μάζα σκλάβων είμαστε όλοι".
Επίσης, σταματάνε να τρίζουν και τα κόκαλα των προγόνων μας στους τάφους τους, που τόσο τους έχουμε σπιλώσει με την απάθεια, δειλία και μικρότητά μας, εμείς οι "απόγονοι" που χάσαμε τον Εθνικό μας προσανατολισμό. 
Αλλά, και πάλι, ποιος νοιάζεται;
Η τσέπη και το στομάχι είναι υπεράνω αξιών, ήθους και αρχών.
Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους (για να μην παρεξηγούμαστε, καλό και άγιο το τομάρι, σε όλους μας αρέσει να το ταϊζουμε, να το ποτίζουμε και να το ντύνουμε, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό, υπάρχει και ψυχή).
Ίσως αυτοί οι άνθρωποι, που σωστά αντιλαμβάνονται ότι ατομικό συμφέρον δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς συλλογικό συμφέρον (το είπε άλλωστε και ο Σοφοκλής στις τραγωδίες του, αλλά και πάλι ποιος νοιάζεται) να κάνουν μια μέρα, σύντομα, τη διαφορά.
Γιατί σε τελική ανάλυση, αυτός που νοιάζεται για λίγα, τα μικρά και τα ασήμαντα, θα χάσει και τα πάντα αφού δεν μερίμνησε εγκαίρως για να τα διαφυλάξει, ασχολούμενος με το τι θα φάει και τι θα πιει, ενώ οι άλλοι του έσκαβαν το λάκκο.
Ωραίο το σπιτάκι μας, αλλά αν κάποιος το σπρώχνει στην άκρη του γκρεμού, σύντομα θα πέσει!

Υ.Γ. Θυμάμαι τα λόγια του προέδρου της ΕΑΑΣ Παντελή Μαυροδόπουλου, παρουσία και άλλων, τον Αύγουστο του 2011 «είμαστε ΝΠΔΔ και ο Μπεγλίτης θα μας μετατρέψει σε ΝΠΙΔ εάν συμμετάσχουμε στην προσφυγή που κάνετε για την κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ», τα ίδια ακριβώς λόγια, παρουσία και άλλων, όταν σταμάτησαν οι αντιδράσεις-συγκεντρώσεις των αποστράτων, «είμαστε ΝΠΔΔ και ο Καράμπελας θα μας μετατρέψει σε ΝΠΙΔ»!
«Υπογραμμίστηκε η διφυής υπόσταση των Ενώσεων ως θεσμοθετημένων Ν.Π.Δ.Δ. και ως συνδικαλιστικών φορέων εκπροσώπων των Μελών τους» διαβάζω στην ανακοίνωση του συντονιστκού, από πότε κοι κοι πρόεδροι; Εσείς δεν λέγατε ότι είστε θεσμικοί και από πουθενά δεν προκύπτει συνδικαλιστική δράση για τις ενώσεις;
Τι συνέβη κοι κοι πρόεδροι και άλλαξε η στάση σας για την συνέχιση των διαμαρτυριών; Η συμετοχή σας σε εκδηλώσεις συγκεκριμένων πολιτικών φορέων συνάδουν με την ιδιότητα των προέδρων ΝΠΔΔ;

Γράφει ο
Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης ε.α.
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ.

http://www.onalert.gr/stories/mipos-na-min-diadilonoume-mono-gia-tous-parades

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr