Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα
Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης
 Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega )
Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία
Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα
Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά
O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη
Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης
Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ
 Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ
Δελτίο Τύπου
 Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών
Previous Next Play Pause
Δελτίο τύπου της 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσκληση του προέδρου του ΚΙΕΣΥ στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στην Ρόδο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μήνυμα προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. για το εκλογικό αποτέλεσμα Γ.Κλειδέρης 15-9-2015 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | AlphaTV  Νίκος Μάνεσης  Γιώργος Κλειδέρης 15-9-2015 ( Κοινωνία Ώρα Mega ) Στρατηγός Γ.Κλειδέρης στην ΕΤ1: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς κάθαρση και τιμωρία Περιοδεία Προέδρου ΚΙ.Ε.ΣΥ. σε Ηλεία και Αχαϊα Το ΚΙΕΣΥ εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά O πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ στην εκπομπή Kontra News με τον Γιάννη Παπαγιάννη Πρόεδρος ΑΝ.ΕΛ.: Διαχρονικά πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. Στρατηγός Γ.Κλειδέρης Γιατί συμπόρευση ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ΑΝ.ΕΛ  Σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ Δελτίο Τύπου  Σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ. εν όψει της επικείμενης προκήρυξης εκλογών

Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

kouponia1 1

afisa-kiesy small

Video

Newsletter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

1f1c5c9f83a04dc85b124eec75d7ad0a99bf2a1b53ea4ff1344b4849c095390bΤο πραξικόπημα που οργάνωσε η Ευρώπη  κατά της Ελλάδας πέτυχε, φυσικά με τη βοήθεια της ίδιας της κυβέρνησης της χώρας. Την ευκαιρία στην Ε. Ε και ιδιαίτερα στη Γερμανία την έδωσαν Έλληνες προδότες κι αυτό αποδεικνύεται από την προετοιμασία που είχε καταστρώσει η Γερμανία και φυσικά από τα πλαστά στοιχεία που δόθηκαν από την Ελληνική στατιστική υπηρεσία. Εξάλλου κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης το 2005  το ομολόγησε χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανένα ενδοιασμό στον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ήταν ενήμερος αφού υπηρέτησε την κυβέρνηση Σημίτη ως υπουργός εξωτερικών.

    Όπως αντιλαμβάνεται κανείς για να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα κατά κράτους εν καιρώ ειρήνης χρειάστηκε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις και μελέτες ώστε ο Ελληνικός λαός που δέχτηκε αυτή τη βρώμικη επίθεση να μην αντιληφθεί αμέσως του τι ακριβώς συνέβαινε και ποιος ήταν ο στόχος των Γερμανών και γενικότερα της Ευρώπης.

   Έχοντας υπόψη ότι την  Ελλάδα την κυβερνούσαν Έλληνες ευάλωτοι και εύκολοι στη χειραγώγηση και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού ήταν βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαφθορά δημιούργησαν μια προπαγάνδα με ΜΜΕ και της Ευρώπης και της Ελλάδας η επιτυχία της οποίας ήταν απόλυτη, ότι η χώρα είναι διαλυμένη από τη μια και από την άλλη κατοικείται από τεμπέληδες και λωποδύτες.

( Παπανδρέου πρωθυπουργός της Ελλάδας: ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.)

   Φυσικά χειρότερο πραξικόπημα εν καιρώ ειρήνης δε θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό γιατί  όπως αντιλαμβάνεται κανείς, στόχος δεν ήταν μόνο ο οικονομικός έλεγχος αλλά πλήρης κατοχή και χειραγώγηση της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

   Σε μια τέτοια  περίπτωση, λοιπόν, η Ελλάδα δεν υφίσταται ως χώρα, οι Έλληνες θα είναι υποχείρια και ελεγχόμενοι πλήρως από την Ευρώπη και ιδιαίτερα από τη Γερμανία, η δε επιβίωσή τους θα γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή τους.

   Προφανώς κάποια στιγμή θα ζητήσουν η Ελληνική γλώσσα να γίνει δεύτερη Γλώσσα στα σχολεία και τον παγκοσμίως αναγνωρίσιμο Ελληνικό πολιτισμό θα τον διαμοιράσουν ως ιμάτια σε άλλες χώρες γιατί και αυτός παράγει οικονομικό όφελος. Για να επιτύχουν δε την ολοσχερή διάβρωση της συνοχής  του Ελληνικού λαού και να εξουδετερώσουν κάθε δυνατότητα αντίδρασης εντείνουν τις προσπάθειές τους να αλλοιώσουν τον Ελληνικό πληθυσμό μέσου της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. Το τελικό χτύπημα θα είναι ο εξαναγκασμός της μείωσης του Ελληνικού στρατού σε όλα τα όπλα και δημιουργίας στρατού καταστολής από μισθοφόρους.     Αμέσως μετά θα βάλουν μπρος το τελικό σχέδιο αρπαγής όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η Ελλάδα θα υφίσταται ως κουτσουρεμένο κρατίδιο στη Μεσόγειο δε θα έχει καμία δυνατότητα στην ανάπτυξη και στην προοπτική αξιοπρεπούς επιβίωσης του εναπομείναντος Ελληνικού λαού.

   Τέλος να μη ξεχνάμε υπαίτιοι ολόκληρης της καταστροφής είναι οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις απ’ το 1990 μέχρι σήμερα.

 Υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί το παρόν κλίμα; Και βέβαια υπάρχει. Αρκεί να υπάρξει θέληση και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Δήμος Μαγκλάρας

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr