Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Κατηγορία: ΝΕΑ Γράφτηκε από τον/την ΚΙΕΣΥ Εμφανίσεις: 1771

1922420 644778768971929 6128819062364585499 nΤο έπος του ’40 αποπνέει το πάθος και την απόφαση των πατεράδων και των παππούδων μας να πολεμήσουν αντί πάσης θυσίας τους εισβολείς Ιταλο-Γερμανούς και να προσθέσουν καινούριες χρυσές σελίδες στην αέναη και πολύτομη ιστορία του Ελληνισμού.

Πολέμησαν εναντίον του Γερμανικού άξονα που επέστρεψε αρνούμενος πεισματικά να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος των Ελλήνων. Τουναντίον με την συμπαράταξη του διαχρονικού ντόπιου δωσιλογισμού, της διαπλοκής και της διαφθοράς των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων, πρωτόγνωρης στα ιστορικά χρονικά, τους παρέδωσαν οριστικά και αμετάκλητα και άνευ όρων την εθνική μας κυριαρχία.

Έτσι ανεμπόδιστα μας οδηγούν στην διάλυση του κοινωνικού ιστού, την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού με απρόβλεπτες συνέπειες και με περιφρόνηση στη νομιμότητα της ιστορίας σε ότι αφορά το ιστορικό πεπρωμένο του.

Δεν απομένει τίποτα άλλο από το φρόνημα των πολιτών που πρέπει να γίνει καταιγίδα για να σημάνει την αρχή και το τέλος όλων εκείνων που μας αρνήθηκαν, που μας εξαπάτησαν, που μας πρόδωσαν και συνεχίζουν να μας τυρανούν και να μας κοροϊδεύουν.

Η Ελλάς και ο απανταχού Ελληνισμός έχει ανάγκη από ένα καινούριο ’40, ένα καινούριο ’21 για να μας απαλλάξει από τις ντροπές της σύγχρονης κατοχής που μας επέβαλλε το ντόπιο και ξένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Γεώργιος Δ. Κλειδέρης

Στρατηγός ΕΛ-ΑΣ ε.α.

Πρόεδρος Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης