Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Κατηγορία: ΝΕΑ Γράφτηκε από τον/την ΚΙΕΣΥ Εμφανίσεις: 7392

Οι δοσίλογοι και τα παιδιά τους

Δικομματική κυβέρνηση υπάρχει μόνο θεωρητικά. Τη χώρα κυβερνά ο διαχρονικός δωσιλογισμός. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 τα δύο μεγάλα κόμματα και οι συνοδοιπόροι τους παρασκηνιακά κινήθηκαν ομόρροπα και αλληλέγγυα σύμφωνα με τις οδηγίες της παγκοσμιοποίησης για να φθάσουν στη σημερινή μορφή διακυβέρνησης που δίνουν τις μάχες όλοι μαζί για

α) να περάσουν τα φονικά για το λαό και τα έθνη σχέδια της Γερμανικής Ευρώπης και β) να μην καταρρεύσουν και λογοδοτήσουν για τα εθνικά εγκλήματα που διέπραξαν.

Στο μνημόνιο μας έβαλαν βίαια, με μαγειρεμένο, φουσκωμένο έλλειμμα με ωμή, μάλιστα, παρέμβαση Γερμανών αξιωματούχων και άλλων Ευρωπαίων, όπως επιβεβαιώνει προηγούμενες καταγγελίες ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Μανώλης Κοττάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014.

Άρα η χρεωκοπία ήταν εικονική και οι κυβερνώντες διαχειρίζονται, δυστυχώς, μέχρι σήμερα με επιτυχία μέσα από μια γκεμπελική τηλεοπτική τρομοκρατία και κρατική βία την εξαθλίωση του Λαού και του Έθνους με γνώμονα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα των Γερμανών και των ΗΠΑ. Μετά την δημοσίευση του άρθρου η Κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

*Από την συνέντευξη του Προέδρου του ΚΙΕΣΥ, Στρατηγού Γ.Κλειδέρη στον Ησαϊα Κωνσταντινίδη στις 12-6-14 στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα