Δελτίο τύπου για την σύλληψη Βορειοηπειρώτη από τις Αλβανικές αρχές κατά την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

Voreia Ipeiros 1914sΜε λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου η Αλβανική αστυνομία προέβη στη Χιμάρα στη σύλληψη ενός ομογενούς εκ Βορείου Ηπείρου επειδή πέταξε φεϊγβολάν επί τη ευκαιρία του εορτασμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών (100η επέτειος από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου), κατά παραβίαση των διεθνών συνθηκών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για μια ακόμη φορά η Αλβανική κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την παθητική στάση, την ενδοτικότητα και την απάθεια των κομμάτων της συγκυβέρνησης και όλων των κυβερνήσεών των, εκτραχύνει την επιθετικότητά της και συνεχίζει να παραβιάζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους αδελφούς Βορειοηπειρώτες και καλούμε την κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο.

Γραφείο Τύπου Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης (ΚΙ.Ε.ΣΥ.)

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr